Nieuws

Kids4Golf gaat in samenwerking met Sportbedrijf Amstelveen een golfclinic programma introduceren voor de Amstelveense basisscholen. Het is bestemd voor kinderen van 8 t/m 12 jaar zonder golfervaring. De clinics worden gegeven tijdens de gymles  en zullen bestaan uit drie lesuren.

Er zijn vier scholen geselecteerd: de Roelof Venemaschool. de Michiel de Ruyterschool, de Piet Heinschool en de Rembrandtschool. De kinderen die golf leuk gaan vinden, kunnen zich inschrijven voor het jaarlijks Kids4Golf tournooi in het Amsterdamse Bos, op 8 juli. Tien winnaars van dit evenement krijgen een beginnersset van Jumbo Golf aangeboden, plus een echte beginners golfcursus op Golf Center Amsteldijk.

Alle overige Amstelveense basisschoolkinderen worden ook uitgenodigd om zich in te schrijven voor dit jaarlijks evenement. In het Amsterdamse Bos krijg je 1 uur les en dan ga je meteen de baan op om 6 holes te spelen. Het inschrijven begint op 5 juni op deze website.

Dit wordt het negende toernooi in het Amsterdamse Bos. Voor de Amsterdamse deelnemers, die gaan winnen, wordt de golfcursus gehouden op de Amsterdamse baan Olympus.